Levertijd, betaling en retour 

Hieronder vind je meer informatie over betalingsmogelijkheden en lever termijn. 

 

Betaling: 

  • Als je besteld kan je gelijk betalen. In dat geval word je bestelling gelijk opgestuurd. 
  • Mocht je het afhalen in de winkel kan je er ook voor kiezen om daar te betalen. Geef dit aan bij betaling. 
  • Soms kan het voorkomen dat je iets voorbij ziet komen wat je gewoonweg prachtig vind, maar je portemonnee is het er even niet mee eens. Bij mij heb je de optie om in delen te betalen. 
    Je klinkt het item aan en geeft bij betalen en afhalen in de winkel aan. Zet in het blok opmerkingen neer dat je wilt overleggen en ik stuur je een berichtje. Je kan ook gelijk een Whatsappje sturen als je dat makkelijker vind. 

 

Levertijd: 
Over het algemeen word alles binnen 1-3 werkdagen verzonden. Het wil door drukte of beurzen wel eens voorkomen dat het iets langer duurt. We vragen je hier begrip voor. 
Alle actuele punten zullen we altijd op Facebook plaatsen. 

Klik je op bestelling afhalen in de winkel dan zal je bestelling de eerst volgende dag dat de winkel open is voor je klaar liggen. 
Voor openingstijden zie Contact. 

Retour: 

Wettelijk gezien heb je twee weken recht om iets retour te doen. Wij stellen voor koop het niet als je twijfels. We hebben het hier over natuur producten welke gevoelig zijn voor schade. Wij verpakken alle items uiterst nauwkeurig zodat ze heel aankomen.  Mocht er onverhoopt tocht iets zijn raden wij aan eerst contact op te nemen voordat je iets retour stuurt. Dan gaan we samen kijken hoe we hier uit kunnen komen